Ако сайта Ви е морално остарял или няма нужната функционалност…

  1. Начало
  2. Промоции
  3. Ако сайта Ви е морално остарял или няма нужната функционалност…
Ако сайта Ви е морално остарял или няма нужната функционалност, която да представя Вас пред Вашите клиенти, партньори и доставчици, то Вие се нуждаете от незабавна преработка на интернет страницата си (Редизайн).

webdesign1

Изследванията показват, че в рамките на „7 секунди” посетителите вземат решение дали да останат в сайта и дали той предлага полезна информация за тях и дали ще им свърши работата, за която е предназначен. Началната страница на сайта е най-важна, тя трябва ясно да показва за какво е този сайт и какво може да се прави в него.

Посетителите оценяват даден сайт до голяма степен по визията. Ако сайтът изглежда професионално, повишава доверието в компанията.

Остарял, неинтуитивен, нефункционален и непрофесионален сайт може сериозно да навреди на вашия онлайн имидж и е добра причина да предприемете „редизайн”.

Графичното оформление и информацията, която е изложена на началната страница създават важното първо впечатление на потребителя. Правилното им проектиране и презентация кара разглеждащите сайта Ви повторно да го посетят, да извършат дадената услуга или да закупят дадения продукт, който им предлагате.
webdesign2
Добре разработеният уеб дизайн, показва високо качество на вашите продукти и услуги, така също помага и за изграждането на доверие в посетителите.

То тази промоция е за Вас, ние от ITGstudio се стремим да сме близо до нашите клиенти, клиентите на нашите клиенти и техните потребности и желания.

Поради тази причина разработихме – Промоцията:

“Redesign My Site – ITG studio Summer 2013”

„Редизайн на Моят Сайт – ITGstudio Лято 2013”

Цена: 200,00лв.

 Забележка: Цената е крайна и е за клиенти, които имат действащ сайт (домейн), както и личен виртуален сървър (Хостинг). Срок на промоцията – 01.08. – 30.11.2013г.

Страници

Направете си Уеб Сайт

quote_2Хората се делят на два типа - такива които имат сайт и такива, които ще си направят!

Ивайло Василев
Управител на "Ай Ти Джи студио" ООД

Социални мрежи

Следвайте ни

Меню
Свържете се
Карта с Адрес