Графичен дизайн

Графичен проект

Независимо дали става дума за брошура, визитка, меню или графичен проект за интернет пространството, нашите графични идеи са съобразени с Вашите нужди и изисквания за да се уверете, че можете да получите резултатът, който желаете да постигнете.

Защо ITGstudio?

За нас е винаги удоволствие да помогнем на Вашите идеи да пораснат.
ITGstudio създава проектите си със силна страст в графичият дизайн. Нашата цел е проект с естетичен и предизвикателен дизайн, изненадващ, оригинален и провокиращ вниманието, който гарантира качествено и осезателно въздействие, показващ идентичността на Вашият Бранд. Държим на детайлите, стремим се към творческо мислене и креативност, защото се отнасяме с любов към работата си.
Можете да разгледате нашето портфолио от конкретни графични проекти, които сме направили за клиенти. Чудите се дали можем да се справим с нещо, което не е в списъка по-долу? Това по скоро е риторичен въпрос. За отговор можете да се свържете с нас на посочените контакти или чрез форма за обратна връзка намиращи се в страница „Контакти”. 🙂

Какво е графичен дизайн и с какво е полезен?

Качествените печатни материали са задължителни за всеки сериозен или прохождащ бизнес, който цели да се наложи на пазара. Те са Вашата визитна картичка пред света.
Графичният дизайн е процес, при който на визуалната информация се придава форма и структура. В света на бързо развиващият се свят с технологии, все още има старомодни рекламни материали. Графичният дизайн е наука със своя философия и история, в която се пресича художествено-изобразителните и полиграфическите средства за оформянето на печатните материали. От особена важност за окончателния вид на продукта е композирането и обединяването на отделните елементи (текст, шрифт, изображения ) в общ графичен проект. Познаването на различните етапи в графичния дизайн – от подготовка на графичен проект до производството  е важно и от практическа гледна точка за успешната комуникация между възложител и изпълнител на печатни издания. Качествените печатни материали са задължителни за всеки сериозен или прохождащ бизнес, който цели да се наложи на пазара. Те са Вашата визитна картичка пред света. Работата ни е да направим Вашия бизнес максимално видим по един различен начин.
Меню
Свържете се
Карта с Адрес