За нас

НИЕ СМЕ КРЕАТИВНИ

Креативността е едно от водещите значения за нас. Нашата мисия е да Ви помогнем в реализирането на проекти за виртуалното пространство, което е час от ежедневието на всеки един човек. Ние знаем, че доброто имиджово представяне е важна част за всеки бизнес, затова имаме за цел да помогнем на нашите клиенти да бъдат представени по-най добрия начин. Стил, естетика, креативни решения,уникален дизайн, функционалност, това са само част от нещата, с които сме различни.

НИЕ НЕ БЯГАМЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ

За нас отговорността е на първо място. Всъщност тук е ясно и кратко – стапяме голяма част от съмненията с договор, който подписваме с гаранцията за качество и поддръжка. Когато решите, че е време за промени и нови функционалности, трябва да знаете само едно – ние сме лесни за откриване и коректни с нашите клиенти.

Web разработване

Нашите възможности са неограничени и отговарят на Вашите желания. Много други компании, които се занимават с изготвянето на уеб дизайни залагат предимно на визия, която реално не е функционална. Нашият уеб дизайн е съобразен с изискванията на съответния проект, правилно структуриран и уеб-базиран и с изготвен wireframe, а не просто „нарисуван” – той работи!

Чисто технически уеб дизайна може да се определи като писане на хипертекст, т. е. текст с интерактивни препратки било то към други части на текст или към друг текстов документ.

null

Ивайло Василев

Управител
null

Теодора Василева

Дизайнер и разработчик
Меню
Свържете се
Карта с Адрес