Нов Алгоритъм на Google в СЕО оптимизацията на сайт

Предполагам, че на доста хора им е интересно какво е това СЕО оптимизация, що за животно е и каква работа ми върши.

За това можем да дадем пример с един скулптор, който прави уникални скулптури. Веднъж този същият скулптор направил един уникален шедьовър, неповторим по изящество и красота в света, но какво се случило, той отворил един шкаф и прибрал скулптурата вътре.

Та ето това означава, ако имате много красив сайт и никой не знае за него освен самите Вие, това е СЕО оптимизация, ама в случая няма просто такава. А добрата СЕО оптимизация идва и с изискванията на т.нар. „Търсещи Машини“ и ние ще се съсредоточим върху една най – известната и най – използваната у нас според много статистики (около 97% от хората в България използват Google), а именно чичко Google.

Новини ITGstudio
Google

Чичко Google има алгоритъм за търсене и куп други сложни нещица, но по Важното в върху какво да се фокусира един собственик на сайт:

1. Добър екип от специалисти, примерно ние – или по кратичко хора, които знаят какво правят

2. Изработка на сайт изпълнен с „уникално съдържание“

3. Добра СЕО оптимизация на самият сайт

4. Добро поддържане във времето на самият сайт

5. Изпълване със „уникално съдържание“ във времето на самия сайт (текст+снимки+видео)

Тези неща по горе ако са изпълнени ще имате добре изглеждаш, добре функциониращ, както и добре позициониран сайт. И то е според новите алгоритми на Google – вече не е необходимо да се правят много регистрации в Директории, Каталози, Форуми, Обяви и куп други неща, както и постоянно споделяне в социалните мрежи. А най -важното е „уникалното съдържание“ на Вашият сайт, ние именно поради тази причина навсякъде го поставяме в кавички, за да разберете, че това е важното – посланието, което ще оставите на Вашите клиенти, партньори, дистрибутори и т.н. А най – важното е създаването и последвалото градене и утвърждаване на Вашият имидж в глобалната мрежа до изграждането на един истински – Бранд !

А това е най тънкият момент, който доста колеги не схващат – не да се налагат ключови думи, а името с главно „И“ 🙂 Вашият подпис – Вашият Бранд 🙂

От Екипа на ITGstudio

Страници

Направете си Уеб Сайт

quote_2Хората се делят на два типа - такива които имат сайт и такива, които ще си направят!

Ивайло Василев
Управител на "Ай Ти Джи студио" ООД

Социални мрежи

Следвайте ни

Меню
Свържете се
Карта с Адрес