Партньори

СуперХостинг.БГ е компания, съсредоточила своята основна дейност в областта на хостинг услугите.Под тази търговска марка компанията предлага услугите: уеб хостинг, регистрация на домейн, виртуални и наети сървъри,издаване и инсталиране на SSL сертификати, и др. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания на българския пазар.

Основна цел

Основна цел на компанията ни е предоставянето на ефективни и надеждни решения на клиентите, избрали нашите услугите.За изпълнението на тази цел, ние разчитаме на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти,както и на изключително качествена и проверена техника с гарантиран произход.

Развитие

От самата си появява на пазара СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания. За това безспорно говори фактът,че в средата на2010 г. компанията ни поддържа повече от 23 000 активни уеб сайта и е регистрирала за нашите клиенти над 25 000 домейна.Само за пет години от старта на дейността ни, в конкуренция с множество, активно предлагащи уеб хостинг фирми, СуперХостинг.БГ зае първото място в класацията по брой хостнати домейни на българския пазар. Данните се базират на представителна международна класация (www.webhosting.info)и се формират на база брой реално хоствани домейни. В отговор на постоянно увеличаващия се брой клиенти, ние непрекъснато разширяваме гамата напредлаганите услуги, своя екип и техническата квалификация, за да гарантираме най-доброто качество на обслужване в България и светкавична реакцияпри всеки възникнал проблем. Разширявайки своя екип от професионалисти, ние се стремим да дадем шанс на много млади български специалисти да намерят своето призвание в IT сектора и в нашата компания.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

host-bgУслугите на Host.bg се ползват от повече от 26 000 клиенти. За всички тях Host.bg осигурява професионални, удобни, икономични и непрекъснато развиващи се хостинг услуги. За клиентите, които имат нижда от специална помощ за да представят своя бизнес в уеб по уникален начин или да развият свой уеб бизнес компанията осигурява висококвалифицирана денонощна техническа помощ.

Партньорски линк: http://host.bg/partners/100247

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Хостинг на световно ниво!

Клиентите ни са с различни изисквания, цели и насоченост на проектите си, затова ние от ICN.Bg предлагаме възможност за избор между два дата центъра, колокирани съответно в Германия и България. Така нашите клиенти могат да предложат най-близка точка за достъп на своите потребители. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ТМВ е рекламна агенция, чиято основна цел е съсредоточена главно към графичния дизайн и печатната подготовка на различни рекламни материали. Ние можем да Ви бъдем полезни в много сфери.

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

 

image_39.jpgФото и Видео Студио “Парков” започва дейността си през 1991г. Негови основатели са Иван Парков и Петя Паркова. Благодарение
на техния опит и професионализъм, студиото се установява на пазара с много професионална техника за това време. Още в началото на развитието си студио “Парков” разполага с професионална техника /видео камери,  фото техника, стативи, осветление/. Във времето студиото винаги е било актуално с възможностите и развитието на аудио, видео и фото техниката.Нашата работа – това са Вашите спомени. С нашите възможности и дългогодишен опит ще Ви бъдем полезни с това което правим. Основните дейности, в които можем да Ви предложим нашите услуги са в сферата на:
=> Видео заснемане и видео монтаж
=> Сватбена, модна, артистична, детска и семейна фотография

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

comnetКомнет България Холдинг изгражда и оперира мрежа от типа Passive Optical Network (PON) .Това е мрежа от вида «точка към много точки» ,която използва мултиплексиране , чрез различни дължини на вълната, за осигуряването на работа в пълен дуплекс върху едно влакно, което посредством пасивни сплитери достига от оператора до дома на крайния потребител.

Свържете се
Карта с Адрес