Техническа поддръжка

Защо е необходимо да имате техническа поддръжка?

За съжалание, сайтът е нещо нематериално и не е очевидно какво се случва, когато не го поддържате. Но аналогия с автомобил е много точна. В дигиталния свят нещата се менят не с дни, а с часове и това е неоспорим факт. Търсачките постоянно имат нови изисквания и алгоритми, а сайтовете стават все по податливи на хакерски атаки. Това от своя страна води до рискове, които в даден момент могат да доведат до нарушена работа на сайта „Х“, което представлява проблем и за собственика му по ред причини. Оставен без поддръжка и надзор сайта след време, спира да работи коректно. Освен това, спира и да бъде актуален, както и да се класира добре. Клиентите попадат на старо съдържание, което ги кара да губят доверие и интерес в бизнеса.

Независимо дали сте малка или голяма фирма с информационен сайт, голям онлайн магазин или портал Вие ще имате нужда от професионална техническа поддръжка на сайта си, за да сте добре позиционирани в класациите на търсещите машини.

Ние винаги сме тук и ще Ви помогнем. Можете да изберете един от нашите планове за абонаментна поддръжка. Можете да поискате еднократни услуги или просто ни се обадете, когато имате нужда от помощ. Съвременните сайтове се нуждаят все повече от поддръжка. Тя представлява пълна грижа за вашият уеб сайт, портал или онлайн магазин. Поддръжката гарантира безпроблемна и дългосрочна работа на уеб сайта или онлайн магазина. Много от нашите клиенти се довериха на нас за техническата поддръжката на сайта си. Управлението, сигурността и изрядната работа на всеки сайт е от изключително значение, това оказва влиание и при класирането в търсачките. Поддръжката може да включва : следене за правилната работа на уеб сайта, защита на данните, консултации, актуализиране на системата и инструментите, работа с хостинг фирми, работа с имейл адреси, регулярни бекъпи, бърза реакция при технически проблеми или хакерски атаки и др.

Какви са вариантите за поддръжка?

Вариантите за техническа поддръжка на сайт са няколко и по-избор, а при нас клиентът сам избира:

– собственика на сайта сам да си го поддържа,

– да се наеме компетентен и квалифициран персонал /това е задължително за електронен магазин/, който да се занимава с поддръжката

–  наемане на специализирана външна фирма.

Последния вариант е най-добрия когато сайта има информационен или презентационен характер, промените се извършват веднъж седмично или по-рядко. В този случай поддръжката би струвала няколко десетки лева на месец, в зависимост от типа на сайта.

Какво предлагаме ние?

Меню
Свържете се
Карта с Адрес