Условия за ползване на уеб сайта

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

ITGstudio зачита личната сфера на всеки, който посещава неговите интернет страници. Всяка получена от Вас информация ще бъде използвана, за да изпълним желаната от Вас услуга, да Ви информираме за нови продукти и услуги и да подобрим обслужването Ви. С Вашите данни ще бъде боравено в съответствие с правните разпоредби на Европейския съюз и на конкретната страна. Информацията за Вас няма да бъде разкривана на никого извън ITGstudio, неговите филиали или свързани фирми и дилъри.
Целта на настоящата декларация за конфиденциалност е да опише видовете информация, която събираме от Вас, когато посещавате страниците ни и да обясни как използваме тази информация.
I. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Ние защитаваме личните данни в строго съответствие с принципите на рамковите директиви на Европейския съюз за защита на информацията и в частност на ЕС директива 95/46/ЕС.
Всяка информация, която решите да ни предоставите за себе си, ще бъде съхранявана на сигурен компютърен сървър в България, посредством сертифицирани Хостинг Доставчици, които покриват всички изисквания за защита на сървърите си. Софтуерът на сървъра (SSL) криптира цялата информация, която ни предоставяте.Това гарантира, че данните, които съхраняваме за Вас, се използват законно и почтено. Нашата цел е да се гарантира, че съхраняваните лични данни ще бъдат точни и само в необходимия обем. Ние ще актуализираме данните и няма да съхраняваме информацията по-дълго, отколкото е необходимо. Ние ще съхраняваме данните по сигурен начин, за да ги предпазим от неправомерен достъп на други лица. Вие имате право да видите каква информация се съхранява за Вас и да коригирате всяка неточност.ITGstudio няма да споделя или предоставя без Ваше съгласие никаква лична информация за Вас на трети страни. Ние можем да споделяме обобщена информация за характера на посетителите на сайта с партньори или други страни по такъв начин, че отделните посетители да не могат да бъдат идентифицирани. Възможно е да посетите нашия сайт, без да предоставите лични данни. Но без регистрация, няма да можете да получавате допълнителни съобщения от нас.II. КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЕ СЪБИРАТ
Ние събираме Вашите лични данни чрез формуляр за регистрация – заявка за поръчка на уеб сайт, seo пакет или друга услуга от нас.
Тази информация може да включва данни като име, имейл адрес, страна и предпочитан език.

Ние използваме тази информация:

1 за да направим Вашето посещение по-приятно;
2 за да Ви изпратим подходяща информация за продукти и услуги;
3 за да Ви изпращаме понякога имейли за продукти и услуги, които смятаме, че биха представлявали интерес за Вас.

Вие можете да ни съобщите по всяко време с имейл, ако не желаете да получавате повече съобщения от нас.

В случай, че сте ни позволили да използваме Вашата лична информация за по-горе описаните цели, ние можем да разкриваме понякога тази информация на фирма или организация, на която предоставяме правото да извършва по електронната поща или по друг начин директни маркетингови комуникации от наше име, Хостинг услуги и съответните Хостинг компании например – където се Хоства Вашият уеб сайт. Ако това се случи, ние гарантираме, че всяка фирма – трета страна, която борави с Вашата информация, ще спазва съответните нормативни документи за защита на личните данни.

III. ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЕ СЪБИРА ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО ВИ В НАШИЯ ИНТЕРНЕТ САЙТ
Всеки път, когато сърфирате в сайта четете страници или сваляте информация, нашите компютри автоматично записват определена информация за Вашето посещение от компютъра, който използвате, за достъп до нашия уебсайт.

Тази информация не Ви идентифицира лично. Тя ни показва само колко посетители раглеждат нашия сайт и какъв компютър използват. С помощта на тази информация ние можем да подобрим нашия сайт за всичките ни посетители и да го направим по-полезен за Вас.

IV. ИНФОРМАЦИЯТА ВКЛЮЧВА СЛЕДНОТО:
1.  Дата и час на Вашето посещение.
2. Колко и кои страници разглеждате по време на посещението в нашия сайт и колко време е престоят Ви в там.
3. Името на Вашия интернет домейн (това може да бъде Вашият интернет доставчик като например aol.com или Вашето работно място) и ‘IP’ адреса (това е номер, прикачен на Вашия компютър, когато сърфирате в интернет), който Ви позволява достъп до нашия сайт.
4. Интернет браузъра, който използвате (напр. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome или Netscape) и операционната система на компютъра Ви (напр. Windows 98, xp, 7, 8, 10)
5. Сайта, в който сте били, преди да се свържете с itgstudio.com (напр. Yahoo, ако сте ни намерили с тази търсачка)

V. ВАЖНИ ВРЪЗКИ:

(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: WWW.CPDP.BG

(2) Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6,
тел.: 02 / 980 25 24
факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
Уеб сайт: WWW.KZP.BG

(3)Връзка към платформата за онлайн решаване на спорове HTTPS://EC.EUROPA.EU/CONSUMERS/ODR/MAIN/INDEX.CFM?EVENT=MAIN.HOME.CHOOSELANGUAGE

Меню
Свържете се
Карта с Адрес