Google подобри мобилно-удобният си алгоритъм през месец Май

  1. Начало
  2. IT новини
  3. Google подобри мобилно-удобният си алгоритъм през месец Май

Google обяви увеличение на мобилно-удобните актуализиращи фактори, но не очаква друг „Mobilegeddon”.
google-iphone-mobile-ss-1920-800x450

В блога Webmasters, Google обяви , че ще бъдат засилени ефектите на мобилно-удобният алгоритъм който стартираха на 21 Април 2015.

Актуализацията се случи през средата на месец Май и „увеличава ефекта на [удобен за мобилни устройства] сигнал за класиране.“ Google каза, че ако сайтовете ви са вече мобилно-удобни, то не е нужно да се притеснявате, защото „няма да се повлияете от тази актуализация.“

При настъпването на актуализацията, нещата ще се случват постепенно, такаче да не се види внезапно пропадане на не мобилно-удобните сайтове. Мобилно-удобният алгоритъм е сигнал страница-по-страница, така че може да отнеме време за Google, за да се оцени всяка страница, и може би затова пускането ще се случи постепенно. И в зависимост от това колко бързо Google обхожда и индексира всички страници на сайта ви, въздействието може да се появи  по-бавно.

Смята се, че това пускане ще има по-малко влияние, отколкото оригиналната мобилно-удобна актуализация наречена „Mobilegeddon.“ Първоначалната Mobilegeddon е трябвало да има значително въздействие върху мобилните резултатите, но не всеки заяви, че е имал голямо въздействие.

Всеки който не е мобилно-удобен или желае да е сигурен, че е, може да провери мобилно-удобният инструмент на Google, както и мобилните насоки на Google.

 

Страници

Направете си Уеб Сайт

quote_2Хората се делят на два типа - такива които имат сайт и такива, които ще си направят!

Ивайло Василев
Управител на "Ай Ти Джи студио" ООД

Социални мрежи

Следвайте ни

Меню
Свържете се
Карта с Адрес