ITG E-SHOP – Изработка на уникален онлайн магазин + Бонус…

  1. Начало
  2. Промоции
  3. ITG E-SHOP – Изработка на уникален онлайн магазин + Бонус…

Специална оферта – ITG E-SHOP – Изработка на уникален онлайн магазин + Бонус – изработка на лого + Ново – Мобилна версия на сайта Ви + Бонус – Безплатна регистрация в 10 Български директории и каталози, за по – доброто индексиране на Вашия сайт, т.нар. – СЕО оптимизация (SEO- Search Engine Optimisation)

За кого е този пакет? – За всеки, който желае да си увеличи – доходите на бизнеса или да започне нов проект за себе си или фирмата си, изцяло насочен в интернет.

Защо да продавам в интернет? – Защото интернет е най – бързо развиваща се среда и област в света. Защото все повече потребители, желаят да купуват в интернет или вече го правят.

Защото онлайн е много по – лесно да разгледате – дадения продукт или услуга, да сравните продукт или услуга, чрез електроннния магазин сравнявате бързо и лесно спрямо други търговци.
Получавате или изграждате постоянни бюлетини и промоции за привличане на повече потребители и др.

Възползвайте се сега от пакета и пoлучавате бонус – мобилна версия на Вашия сайт, имайте впредвид, че мобилните устройства и таблетите набират все по-голяма популярност у потребителите и сайтовете трябва да са адаптирани към промените.

Освен това сайта с мобилна версия е по-добре оптимизиран, зарежда по – бързо от сайт без мобилна версия, а и е по харесван от търсещите машини и от потребителите в интернет.

Развитието на технологиите не само изисква тези промени, а те са задължителни както за тези, които желаят да си направят сайт, а и от тези които ще го изработят.
Този пакет е подходящ за Вас, ако искате да продавате стоки в интернет.

Нашата специално разработена система за онлайн магазини включва всичко, което Ви е необходимо за всякакъв тип и вид електронна търговия според вашите нужди за продажба на вашите продукти на клиенти от България и чужбина. Програмни езици: Html,Css, Php, MysQl, Java, Ajax

Безплатен креативен проект динамичен сайт (на платформа)стилен и функционален сайт подходящ за всеки тип и вид електронен магазин, както за малки, средни така и големи фирми ( компании и организации )

–  с възможност за webmail (неограничен брой e-mail акаунти)
–  динамичен сайт (на платформа)
–  до 100 броя подстраници
–  с включен домейн по Ваш избор
–  хостинг
–  Бонус – изработка на лого
–  Бонус – Безплатна регистрация в 10 Български директории и каталози

ЦЕНА: 630лв.

Промоцията е валидна за нови поръчки на пакета ITG E-SHOP .

Страници

Направете си Уеб Сайт

quote_2Хората се делят на два типа - такива които имат сайт и такива, които ще си направят!

Ивайло Василев
Управител на "Ай Ти Джи студио" ООД

Социални мрежи

Следвайте ни

Меню
Свържете се
Карта с Адрес