Изработка на уеб сайт за „СИС КАРГО” ЕООД
Уеб сайт за SisCargo Transport ,
Изработка на уеб сайт за „СИС КАРГО” ЕООД
Международен и вътрешен транспорт, Логистика, Карго услуги
SISCARGO е специализирана фирма за международен транспорт и логистика. Действаме на пазара в България от няколко десетилетия, постигайки развитие от малка спедиторска компания с фокус транспорти в Западна Европа до водещ български доставчик, предлагащ пълния набор логистични решения.
Със своя пакет услуги, работните звена в България са допълнително и част от световно опериращата мрежа на SISCARGO. Извършваме пълен набор от спедиторски и логистични услуги в автомобилния транспорт. Във връзка с удобството и сигурността на нашите клиенти, персонала и шофьорите, комуникацията с всички транспортни средства се извършва посредством GPRS система, позволяващи постоянно наблюдение на целия автопарк, навременна намеса при инциденти, както и гласова връзка с шофьорите, когато е необходимо. Професионалният опит на нашите служители, добрите търговски взаимоотношения с чуждестранни и български партньори ни дава възможност да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, като се стремим да удовлетворим всичките им изисквания.
Изпълнението на всяка една Ваша заявка, от приемане на поръчката до доставката на стоката се следи от нашите опитни служители. Всички товари са под опеката на застраховка – “отговорност на превозвача”, по конвенция CMR.
ЛОГИСТИКА
Специалистите от логистиката на SISCARGO предлагат съвременни и гъвкави решения за транспортиране на вашите стоки. SISCARGO Ви гарантира сигурността на доставката навсякъде по света, независимо от размера или специалните условия за транспорт. Разполагаме както със свободни складове, така и със складове под митнически контрол, които са от особено предимство при обслужване на групажните пратки. Предлагаме пълен набор от качествени логистични услуги.
КАРГО УСЛУГИ
SISCARGO предлага широк спектър от товарни услуги, изцяло ориентирани към нуждите на своите партньори. Нашето обещание е да преместите вашия товар със скорост и грижа по своевременен и сигурен начин. Имаме добре обучен персонал и необходимото техническо оборудване за обработката.
“SISCARGO” разполага със собствен автопарк. Нашите линии се обслужват от бордови и соло камиони, както и микробуси с различна товароносимост. Автомобилите отговарят на всички изисквания за сигурност и техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари. Фирмата разполага със складова база в гр. Сливен, в която може да приемем и съхраним пратки за неопределен период от време до поискване от страна на клиента.

Проект – Бизнес сайт
Сливен, България
Статус: Активен проект
Динамичен сайт
Домейн: https://transport.siscargo.bg

Меню
Свържете се
Карта с Адрес