Изработка на уеб сайт за „СИС КАРГО” ЕООД
Уеб сайт за SisCargo Service ,
Изработка на уеб сайт за „СИС КАРГО” ЕООД
Специализиран автосервиз за всички видове моторни превозни средства и техника.
В сервиза ни за леки и товарни коли ще попаднете на огромен набор от услуги. Специализираният ни автосервизи предоставя високо качествени услуги, при извършване на ремонтни дейности. Ние Ви предоставяме сигурност и безопасност, при управлението на вашите автомобили. Денонощна пътна помощ на място.
Ние правим това, което е правилно. Сега.
Възможностите на сервиза не се ограничават до леки и текущи ремонти – техническата база и наличието на подготвени специалисти и много документация позволяват извършването на всякакви комплексни ремонти. В SisCargo Service вярваме, че автомобилите не са лукс, а необходимост и заслужават грижа и поддръжка с адекватно качество.
SisCargo Service разполага с изчерпателна техническа информация и необходимата техника и софтуер за поддръжка и ремонт на Европейски и Японски автомобили. Техническата база включва собствени компютърни системи за диагностика, оборудване за термични и метало-обработки, стендове, канали и др. Екипът на SisCargo Service работи изключително и само със специализирани висококачествени инструменти и консумативи. SisCargo Service е специализиран и в смяна на масла и филтри на двигател и скоростна кутия, смяна на ангренажен ремък, обтяжна ролка и водна помпа, смяна на съединител, маховик, лагер помпа на съединителя, смяна на спирачни дискове, накладки и спирачна течност, смяна и ремонт на стартери и алтернатори, ремонт и подмяна на турбокомпресори, ремонт на ходова част и окачване на автомобила, смяна на масло и филтри на автоматична скоростна кутия….

Проект – Бизнес сайт
Сливен, България
Динамичен сайт
Домейн: https://siscargo.bg

Меню
Свържете се
Карта с Адрес