SEO оптимизация

Оптимизацията на сайтове

Замисляли ли сте се защо защо нямате потребителски посещения във вашия фирмен уеб сайт или защо нямате запитвания през него? Вярвате или не има хиляди фирми, които смазват конкуренцията по продажби и поръчки, само защото са на първа страница в Google!

Едно от най-важните неща, след като вече сайтът е готов, е той да бъде реално позициониран в интернет търсачките. Един от основните фактори за популяризиране на един интернет сайт и привличане на повече посетители е т.нар. SEO оптимизация. SEO оптимизация, Search Engine Optimization, представлява набор от похвати, чиято цел е добро класиране на сайт в страницата с резултати при търсене по ключови думи в интернет търсачка.

Потребителите в интернет най-често попадат на даден сайт като следват хипервръзки, предложени от интернет търсачки като Google, Yahoo! или MSN Search (понастоящем Bing). Колкото по-добра е SEO оптимизацията за един сайт, толкова по-добро ще е неговото класиране в списъците на търсачките и съответно повече ще бъдат неговите посетители. Ако един сайт с перфектна визия, но никой не го посещава той няма да бъде изобщо ефективен за бизнеса. В тази връзка, когато един уеб сайт е оптимизиран за търсачките, при вписване на ключови думи той излиза на по-предни позиции и така получава много по-голям брой посещения.

Много хора разчитат за популяризирането на сайта си на професионална SEO оптимизация. Интернет търсачките използват голям брой фактори за определяне значимостта на една интернет страница.

Ние знам как да го направим. Правили сме го за десетки сайтове, ще го направим за десет пъти повече и няма да спрем да даваме гаранция за успех на клиентите си! А ако и вашия уеб сайт е сред тези, то тогава бизнесът ви е обречен на успех.

Как го правим ние?

В интернет има много лоши съвети за позициониране в търсачките. Голяма част от лошите съвети се продават и така пазарът допълнително засилва митовете по въпроса. Тъй като времето е ценно за всеки, ние знаем това и няма да Ви го губим с излишни приказки. Затова на кратко ще Ви представим процеса на оптимизация:

  1. Извършване на подробен анализ на вашия уеб сайт
  2. Изготвяне на план за оптимизиране на сайта
  3. Извършване на оптимизацията на сайта
  4. Поддръжка на оптимизацията на сайта
  5. Регулярен анализ на посещенията и позициите на сайта
Меню
Свържете се
Карта с Адрес