Мобилни приложения

Имате нова идея за развитие?

„Оптимизиран за мобилни устройства“, не Ви е достатъченo? Искате Вашият онлайн магазин или портал да бъде страницата, която всички бързат да отворят още с първото си кафе? За съжаление, съществуването му вече не е единствена гаранция за това! Тогава е време да преминете към ултимативната мобилност: към вашето собствено мобилно приложение.

Ще Ви помогнем да реализирате идеята си и да придобиете визуална представа за нея! Ако имате идея за нова опция на развитие, която да се добави като мобилно приложение – нашят екип ще разработи приложение, което перфектно ще се впише с вашия онлайн магазин или фирмен уеб сайт, като ще улесни пазаруването или запитванията от мобилни устройства.

В наши дни повечето фирми се нуждаят или вече имат страници оптимизирани за мобилни устройства. Мобилните приложения като цяло се представят по-ефективно, важно е да се избере подходящият вид мобилно приложение отговарящо най-добре на нуждите на бизнеса Ви. Имайте предвид, че не всеки бизнес има нужда от нейтив мобилно приложение. Фирмите могат да използват и своите уеб платформи, за да предоставят възможно най-много ползи за мобилни устройства, чрез внедряването на прогресивно уеб приложение (PWA).

Какво е мобилно приложение?

Мобилно приложение е програма или специално разработен софтуер за всякакви видове таблети, смарт телефони, смарт часовници и др. Този тип приложения се рекламират и разпространяват в App Store, Google Play или Windows Store които са електрони магазини, използващи се единствено от устройствата с операционна система Android, iOS или Windows. Когато даден потребител изтегли от тях мобилното приложение на неговия смарт телефон или таблет, то автоматично се инсталира и визуализира с икона на дисплея му, която в повечето случаи е логото на марката или бранда. Това е и сравнително нова форма на маркетинг, която бързо набира популярност през последните две – три години.
В днешно време, всеки един онлайн потребител използва телефона си или друго мобилно устройство за по-бърз и лесен достъп до интернет. За това ние от ITGstudio сме се концентрирали и в тази посока. Нашата основна цел е освен да надминем очакванията на клиентите ни, апликациите, които създаваме да бъдат продуктивни и полезни.

Според Forbes, 53%  маркетинговите стратегии са за проектиране и внедряване на мобилни приложения, като част от общите такива за развитие на бизнеса.
Апликациите могат да бъдат насочени към потребителите за тяхна лична употреба или вътрешни, за подобряване на ефективността на персонала в една компания.

Какво е Прогресивно уеб приложение (PWA)?

Прогресивните уеб приложения (PWA) съчетават най-новите технологии от разработката между уеб и мобилни приложения.

Те са полезни за потребителите от първото посещение на уеб сайта, същевременно не изискват инсталиране, поддържат Push нотификации (кратки съобщения / Push Notifications) и работят дори без наличието на Интернет връзка.

Основната цел е самите уеб сайтове / уеб приложения да изглеждат и функционират като мобилни приложения.

Мобилните приложения могат да бъдат мощни инструменти за разпознаваемост на марката, маркетинг и създаване на качествено потребителско изживяване.

Това е сравнително нова форма на маркетинг, която бързо набира популярност през последните две – три години. Според Forbes, 53%  маркетинговите стратегии са за проектиране и внедряване на мобилни приложения, като част от общите такива за развитие на бизнеса. Апликации могат да бъдат насочени към потребителите за тяхна лична употреба или вътрешни, за подобряване на ефективността на персонала в една компания.

Меню
Свържете се
Карта с Адрес