Уеб дизайн

Web дизайн и концепция

Уеб дизайн

Изработка на уеб сайтове

Уеб дизайна може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа. Творческата работа включва художествена изработка на отделните графични и визуални елементи, форматиране на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи най-често чрез код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на изходно устройство (обикновено монитор). Уеб дизайнът най-силно се приближава до архитектурата. Както основната цел на архитектурата е да проектира сграда, пълноценно изпълняваща функциите си, така и при уеб дизайна основната цел е да се проектира сайт, който да изпълнява своите функции – да информира, да рекламира и да продава. Независимо дали се нуждаете от персонален сайт, уеб презентация, онлайн магазин, ние ще Ви помогнем да постигнете оптимални резултати.

Това, което прави един уеб сайт ползваем е неговата функционалност и визия. Лесна навигация, добре структурирано и подбрано съдържание и естетичен вид са от водещо значение за да се задържи вниманието на потребителите в сайта. Хората реагират положително, когато нещата са ясни и разбираеми.

Защо да поръчате изработка на уеб сайт при нас?

дизайн

web design

Всеки може да Ви създаде уеб сайт, но в ITGstudio ще намерите всичко необходимо, повече от един уеб сайт и то е едно дигитално маркетингово присъствие. При нас процеса по изработка на уеб сайт, започва от проектиране с подробно проучване на Вашия бизнес и целева аудитория. Чрез проучване на всеки аспект от Вашия бизнес и маркетинг стратегия, ние се стремим към полезна и функционална информационна архитектура, това е изключително важно както за потребителите така и за търсещите машини.

Създаването на концепция за Вашия сайт, проучване, онлайн маркетинг, вписването на текстовете, уеб дизайна на сайта, неговата SEO оптимизация за търсещи машини, включително неговата интернет репутация са Вашата визия и представяне в интернет .

Всички задължителни елементи за успеха на Вашия сайт от едно място: ITGstudio!

 1. Сайтът е само началото

  След завършването на първоначалните проекти и стартирането им в интернет, текущите клиенти на ITGstudio ако желаят могат да се възползват и от различни по вид и тип SEO (search engine optimization) пакети, и да получават рутинни проверки на дизайна, бекъп на сайта, анализ на ключови думи, анализ на описания и заглавия в текста. Този процес на оптимизация на сайта ще Ви гарантира не само да изглежда красиво и подредено, но и да Ви води нови клиенти и доставя нови приходи.


 2. Представете си това …

  Посетителите на Вашия сайт са нови и не знаят какво да очакват, след като са влезли в сайта и очакват топло гостоприемно посрещане като в един гурме ресторант.
  Но уви те няма да получат това, те ще получат експлозия от емоции, взрив на стандартното, превърнато и предоставено по един нов и неотразим начин връхлитащ ги безметежно красив и уникален дизайн, който е спиращ дъха и каращ ги да разглеждат още и още нови страници, продукти или услуги от Вашият сайт. Това ще ги превърне от предпазливи посетители в бушуващи експериментатори.


 3. Питате Как?

  Най добра практика, повече дизайн, който е информиран от стратегия, научни изследвания, сътрудничество, много часове практика, петнадесет години опит, естествено тайни от кухнята и един тон талант.
  В ITGstudio, ние сме фанатици на тема дизайн и ползваемост и правим всичко възможно, за да се гарантира, че доставяме едно страхотно преживяване за потребителя чрез нашите интерфейсни дизайни. Ние вярваме, че дизайна не е само за хубави пиксели; това е за представяне на данните и информацията, по най-простия, най – красивия и най-интуитивен начин.


 4. Mobile Responsive уеб дизайн

  С увеличаването на типовете устройства, потребителите сега имат достъп до уеб сайтове от различни размери на екрана, като мобилни телефони и таблети. Това е много важно, така че Вашият сайт да е съвместим и да работи безотказно на всички тези възможни екрани и типове устройства. ITGstudio създава отзивчиви дизайни, които са съвместими с всички размери на екрана.

  Mobile Responsive Design

  Responsive уеб дизайн позволява да се изградят уеб сайтове, които осигуряват оптимално зрително изживяване в широк спектър от устройства, независимо дали сте на смартфон или монитор с голям екран. Responsive дизайна позволява лесно четене и навигация без робуване на преоразмеряване, местене и превъртане, както и оптимизира времето и разходите за изграждане на потребителски мобилни приложения за основните платформи.

  Гъвкава визия

  Над една трета от потребителите, когато влязат онлайн в даден сайт, използват своите смартфони, всъщност мобилното и таблет браузване се очаква да измести десктоп базирания достъп в рамките на три до пет години. Тази страница, в която сте точно сега, вярвате или не, получава над 31 на сто от нейния трафик от смартфони и таблети.

  Дали Вашият сайт е изграден с технологията: разпознаваем – responsive дизайн не само да мащабирате автоматично съдържанието на изключително широка гама от размерите на екрана, но и динамично да се дава приоритет на съдържание и да се адаптират елементи на страници в зависимост от размера на устройството за визуализация на сайта?

  Защо избираме Mobile Responsive Design

  Факт: 86 процента от собствениците на смартфони и таблети са използвали своите устройства, за да търсят информация за бизнеса Ви през последните тридесет дни. Как ефективно да достигнете до аудиторията си и да се гарантира нейното разбиране да е положително и разпознаваемо, чрез вашия уеб сайт, без значение големината на платформата или на екрана? Спряхме да се опитваме да се справим с безкрайните нови резолюции и устройства, които би могло евентуално да получат достъп до вашия сайт. Вместо това, ние изграждаме уеб сайтове, които се адаптират и да реагират на поведението на потребителя и околната среда, въз основа на размера на екрана, платформа, и ориентация.

  Responsive дизайн ни дава свободата да се изгради един сайт, който може да се променя динамично, за да се поберат на екрана на всеки потребител и платформа. Заявката от различни медии и браузъри ни позволява да насочим не само определени класове от устройствата, но и действителното разпознаване на физическите характеристики на устройството. Ние отдаваме приоритет, както на съдържанието и стратегическия избор, като елементи на промяна в текста или изображения в уеб сайта, но и препозициониране например, подчертавайки информация за контакти и социални медийни елементи, когато потребителят разглежда сайта на смартфон или промяната на размера и яснотата на текста, когато потребителят е на таблет.
Свържете се
Карта с Адрес