Уеб дизайн

Защо да изградим ние Вашия проект...?

Всеки може да Ви създаде уеб сайт, но в ITGstudio ще намерите всичко необходимо. Професионалното изграждане на уеб сайт е много повече от текст и снимки в интернет пространството, това е процес за цялостно маркетингово присъствие, визия, имидж и резултати. При нас процесът по изработка на уеб сайт започва от проектиране с подробно проучване на Вашия бизнес и целева аудитория. Чрез проучване на всеки аспект от Вашия бизнес и маркетинг стратегия, ние се стремим към полезна и функционална информационна архитектура, това е изключително важно както за потребителите така и за търсещите машини. Изграждаме уеб сайтовете с респонзивен/адаптивен дизайн (на английски: responsive web design, RWD), креативна брандирана визия с най-съвременните технологии. Продукт в унисон с дейността, виждането и изискванията на клиента. Всеки изработен от нас уеб сайт притежава CMS (система за управление на съдържанието), версии за таблет, смартфон и компютър и др. Създаване на концепция за Вашия сайт, проучване, онлайн маркетинг, вписването на текстовете, уеб дизайна на сайта, неговата SEO оптимизация за търсещи машини, включително неговата интернет репутация са Вашата визия и представяне в интернет .

Безплатни консултации и съвети за всеки нов или настоящ клиент, видео обучение. Всички задължителни елементи за успеха на Вашия сайт от едно място: ITGstudio!

Web дизайн и концепция

Уеб дизайна може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа. Творческата работа включва художествена изработка на отделните графични и визуални елементи, форматиране на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи най-често чрез код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на изходно устройство (обикновено монитор). Уеб дизайнът най-силно се приближава до архитектурата. Както основната цел на архитектурата е да проектира сграда, пълноценно изпълняваща функциите си, така и при уеб дизайна основната цел е да се проектира сайт, който да изпълнява своите функции – да информира, да рекламира и да продава. Независимо дали се нуждаете от персонален сайт, уеб презентация, онлайн магазин, ние ще Ви помогнем да постигнете оптимални резултати.

Това, което прави един уеб сайт ползваем е неговата функционалност и визия. Лесна навигация, добре структурирано и подбрано съдържание и естетичен вид са от водещо значение за да се задържи вниманието на потребителите в сайта. Хората реагират положително, когато нещата са ясни и разбираеми.

Меню
Свържете се
Карта с Адрес